Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajahaku!

Haluat siis hoitakasi? Hyvä, sillä nyt haetaan Limsun hevosille iloisia, reippaita ja omaaloitteisia hoitajia. Hoitajaksi voit hakea mikäli olet lukenut toiminta-sivun "Hoitajat"-kohdan. 

Hevoset joilla ei vielä ole hoitajaa: Meggie, Riina, Roope, Elli, Nomi, Kingis, Liina, Dani, Reetta, Vanilla, Viola

Mikäli kiinnostuit jostakin hevosesta, hae sen hoitajaksi alla olevassa vieraskirjassa, oheisella lomakkeella.

Lomake:

Nimi:

Vapaa muotoinen kuvailu itsestäsi: (esim. Luonne, ulkonäkö, ratsastus taso/hevos kokemus, ikä. Se voi olla lyhyt, 4 lausetta tai pidempi. Mitä pidempi sen paremman kuvan muut hoitajat ja yksityisten omistajat sinusta saavat.

Hoitohevonen:

Hoitajahaku  [ Kirjoita ]

Nimi: Janina

26.03.2016 08:46
Nimi: Janina
Vapaamuotoinen kuvailu: Olen 14vuotias tyttö ja olen harrastanut ratsastusta 3vuotiaasta saakka. Minulla on pähkinänruskeat hiukset, jotka yltää keskiselkään asti. Tallilla pidän hiuksiani yleensä kiinni. Tallilla yleisimpiä vaatteitani on ratsastushousut tai lökärit ja huppari sekä t-paita. Talvella löytyy tietenkn myös paksumpi tallitakki, tarvittaessa. Minulla on sinivihreät silmät. Luonteeltani olen mukava ja autan toisia, jos he tarvitsevat apua. Suutun joskus helposti. Hevosten kanssa olen rauhallinen ja en huuda niille yleensä päin naamaa.

Hoitohevonen: Elli

Nimi: Eemu

27.12.2015 22:13
Nimi: Eemu
Vapaa muotoinen kuvailu: Olen 17 vuotias pojan koltiainen. Kaiken tasoisten, väristen ja rotuisten hevosten kanssa olen touhunnut viimeiset 10 vuotta. Luonteeltani olen iloinen, ystävällinen ja sosiaalinen sekä puhelias.
Minut tunnistaa tummanruskeista, kiharoista hiuksista, jotka useimmiten ovat rennosti nutturalla, suklaanruskeista silmistä ja leveästä hymystä, joka kehystää kasvojani.
Hoitohevonen: Pike

Vastaus:

Tervetuloa hoitajaksi, Eemu! Teen sinulle kaapin tallitupaan heti pian kun vain ehdin ja saat alkaa hoitamaan Pikeä. Kaapista löydät kaiken tarpeellisen tiedon ja hoitovihon, johon kirjoitat Piken hoitokerrat. :)

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable

©2018 Limsu - suntuubi.com