Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toimintaa

 

Hoitajat ja yksityisten omistajat:

Hoitaja-toiminta on Limsun "päätoiminta". Jokaiselle hevoselle otetaan hoitaja. Hoitajan tulee olla aktiivinen ja iloinen, innokas sekä reipas. Hevosia on monen moisia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva polle hoidettavaksi.

Jokainen hoitaja saa oman kaapin tallituvasta, jonne tulee hoitajan tiedot ja hoitajalle tietoa. Jokaisen hoitajan kaapissa on hoitovihko, minne hoitaja kirjoittaa hoitotarinat sekä kirjoittaa kisojen tulokset, mikäli sellaisissa on hoitohevosen kanssa ollut.

Hoitaminen tapahtuu hoitotarinoiden kautta. Tarinoissa saa mielikuvituksen antaa lentää ja voi kuvitella virtuaalihevosen olevan ikioma hoitohevonen. Ja saahan siinä samaalla harjoitettua omaa kirjoitustaitoaankin. Jokaisesta tarinasta saa virtuaalirahaa jolla voi ostaa itselleen tai hevoselle varusteita. Tallikauppana toimii Equestrian PRO.

Huomiothan hoitohevosta valitessa, että jokainen hevonen on oma yksilönsä ja jokaisella on oma luonteensa. Älä siis mieti vain väriä ja rotua tai nimeä. Aktiivisuutta vaaditaan sen verran, että vähintään yksi tarina kuussa, mutta tottakai saa kirjoittaa vaikka joka päivä.

Hoitajilla ei ole mitään varsinaisia rajoituksia, mitä saa tehdä ja mitä ei saa. Pitää kuitenkin ottaa huomioon hevosen koko ja taitotaso, ikä ja muut suorituskykyyn vaikuttavat asiat. Eikä hevonen tietenkään saa tarinoissa kuolla tai muuta typerää. Yksi juttu kuitenkin on; Hoitohevosella saa alkaa kisata kun on osoittanut taitonsa minulle ja olen antanut luvan.

Hoitajaksi voi hakea hoitajahaun kautta!

Limsu ottaa myös muutamia yksityishevosia. Yksityisten omistajan tulee kirjoittaa hoitotarina myös kerran kuussa, jolla saadaan kuitattua kuukauden vuokra. Lisäksi tarinoista saa tietysti virtuaalirahaa. Jokainen yksityinen hevonen saa vapaaseen käyttöön kentän, maneesin, kauniit maastot sekä karsinan, joka siivotaan ja kuivitetaan päivittäin. Tarhan, sekä halutessaan tarhakaverin. Loimitus onnistuu. Me tarjoamme heinät ja kaurat sekä kivennäiset tarvittaessa, mutta lisärehut tulee ostaa itse. Ruokinta tapahtuu 4 kertaa päivässä (aamulla väkirehut ja heinät tallissa, päivällä heinät ulos, iltapäivällä sisälle ja illalla väkirehut ja heinät karsinaan). Mikäli haluat tuoda hevosesi Limsuun, mene sivulle yksityisten ilmoittaminen. Siellä tarkemmat ohjeet yksityishevosten tuontiin.

- Tallitupa

- Yksityisten ilmoittaminen

- Hoitajahaku!

 

Kilpailut ja valmennukset:

Limsussa järjestetään aina silloin tällöin, säännöllisen epäsäännöllisesti kisoja. Pääasiassa kisat painottuvat kouluun ja esteisiin, mutta miksei joskus myös näyttelyitäkin. Mukaan ei välttämättä pääse pienoismalli- tai piirroshevoset, mutta jos näin on se lukee kyllä erikseen kisojen yhteydessä.

Valmennuksia tulee myös yhtä epäsäännöllisesti, silloin kun on aikaa sellaisia järjestää. Mukaan voi ottaa oman hevosen, mutta myös meiltä lainaaminen onnistuu.
Valmennuksista tulee aina kommentit, suoraan valmentajalta, ilman välikäsiä. Toivomusten mukaan voidaan järjestetää koulu- ta este-valmennuksia.

-Kilpailukalenteri

 

Kasvatus:

Kasvatusta tapahtuu myös pienimuotoisesti. Muutamia omia kasvatteja on jo syntynyt.

Kasvatus rajoittuu lähinnä Hollanninpuoliverisiin sekä Suomenhevosiin. Kasvateilta ei odoteta huippusuorituksia, mutta uuden kodin tulee silti olla aktiivinen, jottei hevonen katoa tai jää vain seisomaan.

Myös meidän orit tarjoavat astutuksia. Niitä voipi kysellä vieraskirjassa.

Varsat useimmiten myydään. Myytävät kasvatit löytyy myytävistä hevosista, niinkuin kaikki muutkin myytävät. Myyntiehdot kannattaa lukaista ja sitten vain laittaa viestiä vieraskirjaan, mikäli kiinnostusta löytyy. 

 

Kasvatit

Nimi: Omistaja:
t. Dandelion Ali VRL-13408
o. King's Last Song Ali VRL-13408
t. Viola Ali VRL-13408
o. Agronomi Ali VRL-13408
   

Kuvat © AK

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable

©2018 Limsu - suntuubi.com