Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

.:Limsu:.

Limsu on vuoden 2013 loppu puolella perustettu virtuaalitalli. Toiminta kuitenkin kuoli, ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Limsu on nyt saanut elämän ilonsa takaisin ja on täysin remontoitu sekä uudistettu, josta johtuen myös palautettu elävien kirjoihin.

Limsu on täysin virtuaalinen talli. Joka sijaitsee kauniilla maaseudulla. Hevosia ja poneja löytyy joka lähtöön, joten jokainen joka vain haluaa, löytää kyllä itselleen sopivan hoitohevosen.

Myös talleja löytyy kaksin kappalein. I-talli, jossa on Limsun omat hevoset, sekä II-talli, johon halukkaat voivat majoittaa yksityisen hevosen. Tallilla on myös mm. kenttä, maneesi, upeat maastot, uitto lampi, tilavat karsinat ja kunnon este - sekä koulukalusto. Maastoissa on turvallista liikkua, koska autoja ei kulje paljoakaan ohitse. 

Limsun toimintaan kuuluu mm.  perinteinen hoitotoiminta. Jos satut löytämään hevosista sen oman lempparisi, niin riennä äkkiä hoitajahakuun ja kysäise mieleistäsi hevosta, saatat saada oman hoidokin. Limsu järjestää myös silloin tällöin kisoja sekä muuta toimintaa. 

Limsussa saattaa törmätä myös ihaniin varsoihin, sillä meillä on myös pienimuotoisesti kasvatusta.

Tekevälle työtä riittää tallilla kuin tallilla ja on äärettömän suuri todennäköisyys että sinutkin kiskotaan mukaan töihin - halusitpa sitä tai et!

-Sinut toivottaa tervetulleeksi Ali VRL-13408 ja tallin karvakorvat

 

Päivitykset ja uusimmat kuulumiset

 

28.12.  Toivotetaan tervettulleeksi tallin ensimmäinen hoitaja, Eemu!

26.12.  Tallin ensimmäiset kilpailut ovat nyt julkistettu! Kutsuun pääset tästä. Myös iloisia vauva uutisia, sillä Toivon Pilkahdus on astutettu onnistuneesti, joten ainakin yksi varsa tiedossa.

24.12.  Tallin sivut ovat nyt ainakin pientä viilausta vaille valmiit. Kaikki      hevoset ovat asettuneet taloksi ja ensimmäiset kisat ovat suunnitteilla.

Myös Hoitajahaku on käynnistynyt!

Linkinvaihdossa:

Peltola   

Tammelan ponitalli

 

Copyt

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable

 
©2018 Limsu - suntuubi.com